SİYASET
Giriş Tarihi : 15-02-2024 13:03

HİZMET ANLAYIŞIMIZ DEVAM EDECEKTİR

Çarşamba Bağımsız Belediye Başkan Adayı  Hüseyin Dündar'ın İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi vatandaşların yoğun katılımı ile açıldı.

HİZMET ANLAYIŞIMIZ DEVAM EDECEKTİR

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı  Hüseyin Dündar'ın Abdullah Paşa Meydanında bulunan İlçe Seçim Koodinasyon Merkezi açılışında vatandaşların destek sloganları ile kürsüye çıktı.Kürsüye çıkan  Başkan Adayı Dündar konuşmasında şu ifadelere yer verdi;Çarşamba'nın 2019 yılına kadar çok güzel bir hizmet dönemi geçirdiğini dile getiren Dündar, "2019 yılında yıldız gibi parlayan bir Çarşambamız  vardı. Bu nedenle bugün burada İlçe Seçim KoordinasyonMerkeziminin açılışında görüyorumki 15 yılllık özlemin buluşması oldu .

İnşallah bu özlem 31 Mart’ta bitecek ve milletimiz bizlere bu yetkiyi vererek yarım kalan projelerimizi hayata geçirmek için bu yola baş koyduk. Değerli hemşehrilerim emanetin gerçek sahibi sizsiniz. Çarşambamızı yeniden hizmet belediyeciliğiyle buluşturacağız inşallah" dedi.

Konuşmanın ardında Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan adayı Hüseyin Dündar ve vatandaşlar ile birlikte Abdullah Paşa Meydanında bulunan Seçim Koordinasyon merkezinin açılış kurdelesini keserek İlçe seçim Koordinasyon Merkezini açtılar.

HABER:EMİN İNAN

 

AdminAdmin