GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-03-2024 16:38

Hüseyin Köz: “Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz”

İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hüseyin Köz: “Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz”

İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, “Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin bağımsızlık yolunda attığı ilk adımın simgesidir. Ülkemizin dört bir yanından gelen binlerce vatan evladı, Çanakkale’de eşsiz bir destan yazdı” şeklinde konuştu.

Azmin ve İmanın Zaferi

“Çanakkale, azmin ve imanın teknolojiyi yenilgiye uğrattığı, tarihimizde eşine az rastlanan büyük bir destandır” diyen Köz, zaferin, milletimizin istiklal ve istikbaline olan inancını ve iman gücünü gösterdiğini ifade etti.

Çanakkale Geçilmez

Çanakkale’nin, “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe kanlarıyla kazıyan yüzbinlerce kahraman sayesinde, Türk milletinin vatanı, dini, hürriyeti, istiklali ve istikbali uğruna neleri göze alabileceğini dünyaya gösterdiğini belirten İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Köz, bu destanın ders olarak unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Geleceğe Emin Adımlarla Yürüyoruz

İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“Ecdadımızın bize bıraktığı bu mirasla, geleceğimize daha emin adımlarla yürüyecek, millet olma şuurumuzu her daim canlı tutacak ve yücelteceğiz. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

AdminAdmin