EĞİTİM
Giriş Tarihi : 11-06-2023 21:37

İlçemizde kreşleri çoğaltmaya devam edeceğiz

İlkadım Belediyesi Gündüz Bakımevi ve Kreşlerinde yıl sonu gösterileri ve 6 yaş grubu için mezuniyet töreni düzenlendi. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Sosyal belediyecilik adına bu kreşleri çoğaltmaya devam edeceğiz. " dedi.

İlçemizde kreşleri çoğaltmaya devam edeceğiz

İlkadım Belediyesi Gündüz Kreş Bakım Evi miniklerinin yıl sonu gösterisi izleyicilerinden büyük alkış topladı. Minikler halk oyunları, dans ve İngilizce şarkılarla aileleri ve davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Hizmet binası içerisinde ve ilçeye bağlı farklı mahallelerde kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim gören 3- 6 yaş grubu 55 çocuğun hünerlerini sunduğu etkinlik 1.5 saat sürdü. Hizmet Binasındaki Çok Amaçlı Salon’da gerçekleşen yıl sonu gösterisinde öğrencilerin sergilediği performans büyük ilgiyle takip edildi. Öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı etkinlikte anaokulu öğrencileri gösterilerini sergiledi.

Yıl sonu etkinliği ve mezuniyet törenine katılarak tüm çocukları tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,"1 yıl boyunca çocuklarımızın eğitimi sonucu hangi noktaya geldiklerini gördük. Bu bize sosyal belediyeciliğin halkın her türlü ihtiyacını gidermeye yönelik çalışma yapması gerektiğini gösteriyor. Çocuklarımız ve geleceğimiz için sosyal belediyecilik adına bu kreşleri çoğaltmaya devam edeceğiz. İlçemizde okul öncesi eğitimin ve kreşin çok büyük bir ihtiyaç olduğunu biliyoruz. İlçemizde farklı 8 mahallemizde kreşlerimiz hizmetlerine devam ediyor. Gelir düzeyi düşük tüm mahallelerimizde kreş olması için mücadelemizi devam ettireceğiz. Mezun olacak ve ilkokula başlayacak öğrencilerimize başarılar diliyorum. Eğitim bir toplumun en önemli işi. Bu konuda da üstümüze düşen bütün görevleri yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Etkinlikte çeşitli dans ve drama gösterileri yapan, şarkılar söyleyen minikler izleyenlere keyif ve duygu dolu dakikalar geçirdi. Miniklerin birbirinden ilginç hareket ve heyecanları herkesi güldürdü. Salonu kahkahalara boğan bu heyecan izleyiciler tarafından da alkışlarla desteklendi. Mezun olan öğrenciler diplomalarını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın ellerinden aldı. Program, tüm çocuklar sahneye davet edilerek müzik ve şarkılar eşliğinde muhteşem bir kapanışla sona erdi.

AdminAdmin