SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 13:09   Güncelleme : 19-02-2024 14:02

İLHAN YÜRÜKCÜ ANKARA’DA

Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı İlhan Yürükcü, Ankara Spor Salonu’nda 31 Mart Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

İLHAN YÜRÜKCÜ ANKARA’DA


 

Ankara Spor Salonu’nda yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Aday tanıtım toplantısında konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, aday belirleme süreçlerine ilişki bilgi verirken adayların, seçmenlerin isteklerine göre seçildiğini ifade etti. 3 bin anket yapıldığını da sözlerine ekleyen Özel, “339 bin tekil anket sonucuyla adaylarımızın belirlenmesi için çok önemli veriler elde ettik.” dedi.

“EN YAŞANILABİLEN KENTLER CHP’Lİ KENTLER”

Adaylık toplantısından sonra açıklamalarda bulunan Çarşamba Belediye Başkan Adayı Yürükcü, “Bugün yapılan araştırmalarda en yaşanılabilen kentler CHP’li kentler. Öğrencilerin üniversite sınavlarında tercih ettiği kentlerin en başında yüzde 85 oranında CHP’li belediye başkanlarının olduğu kentler geliyor.

31 Mart’ta Çarşambamızın her bir ferdinin oyuna talibiz. Daha mutlu ve daha yaşanılabilir bir Çarşamba için yola çıktık. İnanıyoruz başaracağız.” Dedi.

 

AdminAdmin