SİYASET
Giriş Tarihi : 28-02-2024 19:42

İYİ PARTİ ADAYI KÖZ, MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

 İYİ Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

İYİ PARTİ ADAYI KÖZ, MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

 


 

Çarşamba ilçesinde özel bir restoranda gerçekleştirilen kahvaltı programına İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi, İyi Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mevlüt Güngör, Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özkan ve mahalle muhtarları katıldı.

Kahvaltı programında konuşma yapan İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, “Bir aydır Çarşamba’da diğer belediye başkan adaylarının çok yoğun bir seçim çalışması var. Adaylık benim gündemim de yoktu. Ancak yaptığımız görüşmeler ve çevremizin bizleri aday olarak görmek istemesi nedeni ile 19 Şubat tarihinde İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi, İyi Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mevlüt Güngör’ün de yaptığı teklif ve yaptığımız görüşmeler neticesinde adaylığımızı açıkladık.

50 yıldır Samsun’un caddelerinde, Çarşamba’nın caddelerinde yol yürüdük. Benim partim yok. MHP’lisi de, AK Parti’lisi de, CHP’lisi de, kısacası tüm partilerin hepsi bizim, yüzde 51 ile olmaz, yüzde 100’e hitap etmemiz gerekiyor. Ben değil, biz olmalıyız. Bana oy vermeyin, kendinize oy verin. Ben Çarşamba’yı ve Çarşambalıyı iyi tanıyorum. Çarşambalının da beni iyi tanıdığına inanıyorum. Tüm Çarşambalıların desteğini istiyorum. İnşallah 31 Mart’tan sonra Samsun da, Çarşamba da ‘İyi’ olacak” şeklinde konuştu.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin