ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 27-09-2022 14:19

KADIN VE GENÇ İSTHDAMINI ARTIRACAĞIZ

2 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası seçiminde Başkan Adayı Ayhan Sonkaya,açıklama yaparak,seçimle alakalı olarak üyeleri dinlediklerini ve sorunlarını tek tek not ettiklerini dile getirerek, bunun dışında da hedeflerinin Organize Sanayi Bölgesi’nin tamamlanmasının dışında genç ve kadın istihdamını artıracak projeler üretmeyi hedeflediklerini söyledi.

KADIN VE GENÇ İSTHDAMINI ARTIRACAĞIZ

 

Konu ile ilgili Meslek Grupları ile bir araya gelen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Ayhan Sonkaya şu ifadelere yer verdi.Başkan adayı Sonkaya ‘’ “02 Ekim Pazar günü gerçekleştireceğimiz ve bir bayram havasında geçireceğimiz seçimimizin öncelikle üyelerimiz nezlinde Çarşamba Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerimize hayırlara vesile olmasını dilerim.

Seçim tarihi belirlenmesi ile birlikte meslek gruplarında üyelerimiz ile samimiyetle maksimum seviyede iletişim kuracak sorunları ile ilgilenecek ve ivedi bir şekilde çözüm bulmak için çalışacak ekip arkadaşlarımızı oluşturarak siz değerli üyelerimizin huzuruna çıktık.

Öncelikle sizleri dinleyerek iletmiş olduğunuz sorunlarınızı ve çözüm önerilerinizi tek tek not ettik.

İlk hedefimiz yapımına başlanmış ve devam eden bölgemizin ekonomisine ve istihdamına çok büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgemizin nihayete erdirilmesi için bütün paydaşlarımızla beraber hareket ederek ve bu güzel eseri memleketimize kazandırmak adına elimizden gelen bütün gayreti göstererek siz değerli üyelerimizin teveccühü ile aday olmuş bir kardeşiniz olarak Çarşamba Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerimizin özlem duyduğu bir birliktelik sağlamak yegane hedefimizdir.

Ayrıca yeni projeler üretmek kadın ve genç istihdamımızı artıracak, üyelerimize katkı sağlayacak devlet destekleri, üretim ve ihracat destekleri, tanıtım organizasyonları yapmak hedeflerimiz arasındadır.

Bu vesile ile 2 Ekim Pazar günü yapılacak seçimlerde tüm guruplarda oy rengimiz olan MAVİ PUSULA ile huzurlarınızda olacağız. Katılımlarınızdan onur duyarız.”

HABER:EMİN İNAN 

 

AdminAdmin