ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 01-07-2023 20:26   Güncelleme : 01-07-2023 20:36

KARADENİZ CAN ALDI 2 ÖLÜ

Çarşamba ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde denize giren 6 kişiden 2’si hayatını kaybederken, 4 kişi ise çevredekilerin yardımıyla denizden çıkarıldı.

KARADENİZ CAN ALDI 2 ÖLÜ

Edinilen bilgilere göre olay Çarşamba İlçesi Hürriyet Mahallesi sahilinde meydana geldi.Serinlemek için denize giren Muharrem Semizoğlu (18),Mehmet Güder (30),E.Ç.,İ Ç.,O Ç. ve E.Ç.,denizde boğulma tehlikesi geçirdi.Denizde boğulma tehlikesi geçirenlerden E. Ç.,İ. Ç.,O. Ç. ve E. Ç., Çarşamba Off-Road Kulübü Başkanı Kerim Gülaçtı ve üyeleri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla sudan çıkartılırken, Muharrem Semizoğlu (18) ve Mehmet Güder (30),denizde dalgaların arasından gözlerden kayboldu.

Olay yerine gelen Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı,Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Sualtı Arama Kurtarma dalgıç polisleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramalar sonucunda dalgaların arasında kaybolan Semizoğlu’na ve Güder’e ulaşarak denizden çıkarttılar.

Bilinçleri kapalı şekilde denizden çıkartılan iki kişi olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı.Hastaneye kaldırılan Muharrem Semizoğlu (18),Mehmet Güder (30),burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABER MERKEZİ

 

 

AdminAdmin