SİYASET
Giriş Tarihi : 19-04-2023 22:02

KARKUCAK’TAN EMİN İNAN’A ZİYARET

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Op. Dr. Ahmet Karkucak ve İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Medya Çarşamba Haber Sitesi İmtiyaz sahibi ve Denge Gazetesi Çarşamba Temsilcisi Emin İnan’ı ziyaret etti.

KARKUCAK’TAN EMİN İNAN’A ZİYARET

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Millet İttifakı İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı Op. Dr. Ahmet Karkucak“Ben Çarşamba’nın Kızılot köyündenim. Samsunumuzun her bölgesine önem veriyorum ve her yeri geziyorum. Önümüzde çok önemli bir seçim var. İnsanlarımız ekonomik olarak, toplumsal olarak huzursuz ve bu seçimlerde iktidarın değişmesi gerekiyor. Seçim beyannamemizi hazırladık ve insanlarımızın görüşüne sunduk.

 

İyi Parti olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde genç, dinamik ve çok kaliteli bir kadroya sahibiz. İşinin ehli pek çok isim kadrolarımızda yer alıyor. Türkiye’nin bu sıkıntılı günleri atlatması için iktidar olmamız gerekiyor ve halkımız bize büyük teveccüh gösteriyor. Samsun’da yaptığım mesleğimden dolayı kimin derdi ve sıkıntısı var hepsini elimden geldiğince yapmaya çalıştım, İnşallah milletvekili seçildiğim takdirde ve milletimiz bizleri seçerse memleketimiz ve halkımız için çaba göstereceğim ”şeklinde konuştu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Medya Çarşamba Haber Sitesi İmtiyaz sahibi ve Denge Gazetesi Çarşamba Temsilcisi Emin İnan, İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Op. Dr. Ahmet Karkucak’a teşekkür ederken, ziyarette İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
HABER: EMİN İNAN

AdminAdmin