SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 22:02

‘’KİMSE BİZİM ÜZERİMİZDEN SİYASET YAPMASIN’’

Çarşamba’da bağımsız adayın arkasında ‘Bozkurt’ işareti yapanların MHP’li olmadığını dile getiren MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın, fotoğrafa tepki göstererek “Kimse bizim üzerimizden siyaset yapmasın!” dedi.

‘’KİMSE BİZİM ÜZERİMİZDEN SİYASET YAPMASIN’’

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf karesi ile alakalı olarak açıklama yapan ve fotoğraf karesindekilerin Milliyetçi Hareket Partisi’nden olmadığını dile getirerek tepki gösteren MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış oldukları Cumhur İttifakı’nda bizim ve Büyük Birlik Partisi haricinde Çarşamba’da kimsenin olmadığını belirtmek istiyoruz.

Son günlerde Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden siyaset yapmaya çalışanlar bu konudaki hatalarını umarım bugünden sonra anlarlar. Milliyetçi Hareket Partisi’nin yolu da çizgisi de bellidir. Çarşamba’da kızışan seçim yarışından dolayı bağımsız aday olarak dolaşan adayın arkasına aldığı grubun bizimle hiçbir alakası yoktur. Paylaşmış oldukları fotoğraf karesinde de zaten bizim sembolümüzü, Türklüğün sembolü olan ‘Bozkurt’u bile doğru yapamamışlardır. Yaptıkları işaretin anlamını dahi bilmemektedirler. Cim parmağı Türklük, işaret parmağı İslamiyet, aradaki boşluk dünya ve üç parmağın birleştiği uç da mühürdür. Bunun anlamı; Türk-İslam mührünü dünyaya vurmaktır.

Cumhur İttifakı’nda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin ve bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin tenzihleriyle bizim Samsun Büyükşehir Belediyesi Adayımız Halit Doğan, Çarşamba Belediye Başkan Adayımız da Ender Gür’dür. Bunun dışında bizim başka adayları destekleme gibi bir gayemiz asla olmamıştır. Biz Cumhur İttifakı’na zarar verecek her şeyin karşısında dimdik ‘Elif’ gibi durmaya muktediriz.

Bu bir seçim yarışıdır ve insanların tabi ki seçimle alakalı düşünceleri vardır. Ancak bunlara kimse Milliyetçi Hareket Partisi’ni alet etmesin. Milliyetçi Hareket Partisi ideolojisi olan, liderinin peşinde olan bir dava partisidir. Kimse bizim üzerimizden siyaset yapmasın, kimse bizim üzerimizden de Milliyetçi Hareket Partisi’yiz diyerek başkalarının arkasında gezmesin” diye konuştu.

HABER:EMİN İNAN

 

AdminAdmin