ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 15-04-2024 15:47

MERVE& SEFA EVLİLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR

Merve ile Sefa düzenlenen nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı attılar.

MERVE& SEFA EVLİLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR

Çarşamba’nın tanınmış ailelerinden ve Galerici esnaflarından Suat Kargı ve Melek Kargı’nın biricik oğlu Ziraat Mühendisi Sefa Kargı ile Çarşamba’nın tanınmış ailelerinden Selahattin Aygün ve Melek Aygün’ün biricik kızı Merve Aygün düzenlenen nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı attılar.

Çarşamba Saden Cafe’de   gerçekleştirilen nişan merasimine çok sayıda misafir ve davetlilerin katılması nişan merasimine adeta renk kattı.Merve ve Sefa’nın  mutlulukları gözlerden kaçmazken, genç çiftin nişan merasimi takılan nişan yüzükleri ile başladı.

Nişan merasimine katılan davetliler genç çifti tebrik ederken,tebrikleri tek tek kabul eden Merve ve Sefa çifti tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür ettiler.Düzenlenen nişan töreninde genç çift ve davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendikten sonra yapılan ikramların ardından son buldu.

Nişan merasiminde davetlilere teşekkür eden aile büyükleri ’’Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz dileyerek misafir ve davetliler ile yakından ilgilendi.

Medya Çarşamba Haber Sitesi olarak evliliğe ilk adımı atan genç çift Merve  ve Sefa  çiftini tebrik eder,bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABER:EMİN İNAN

 

AdminAdmin