SİYASET
Giriş Tarihi : 07-12-2023 19:11   Güncelleme : 07-12-2023 19:15

MHP Çarşamba Basınla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri ilçede görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

MHP Çarşamba Basınla Buluştu

MHP Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın Zübeyde Hanım Meydanı 4. katta bulunan yeni ilçe binasında basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın, “Eski ilçe binamızı fiziki olarak yeterli görmediğimiz için yönetim kurulu ile gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucunda ilçe binamızı fiziki olarak daha elverişli bir yere taşımayı uygun gördük ve yeni ilçe binamızla alakalı olarak tadilatlarımızı gerçekleştirerek taşındık. Bugün de ilçemizde görev yapan siz değerli basın mensuplarımızı ilçe binamızda misafir etmek istedik. Sizlere de bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


SEÇİMLER İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
31 Mart yerel seçimleri için teşkilat olarak var güçleri ile çalışacaklarını dile getiren Başkan Yalçın, “Malumunuz önümüzde 31 Mart 2024 tarihinde mahalli idareler seçimi var. Cumhur İttifakı’nın bir paydaşı olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Genel Merkezimiz ve AK Parti Genel Merkezi yerel seçimlerle alakalı olarak çalışmalarını sürdürüyor. İttifakımızın aldığı karar doğrultusunda bizler de ilçe teşkilatı olarak Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda Çarşamba’da adayımız için var gücümüzle çalışacağız. İttifak görüşmelerinde hangi il ya da ilçede hangi partinin adayının gösterileceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Şu anda da partimize Çarşamba Belediye Başkan Aday Adaylığı için bir resmi başvuru var. Alınan kararlar doğrultusunda da yol haritamızı belirleyeceğiz.”


KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Ayrıştırıcı değil birleştirici olmak için mücadele ettiklerini dile getiren MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın, “Göreve geldikten ve yönetim kurulumuzu oluşturduktan sonra yönetim kurulu arkadaşlarımızla her zaman birleştirici olmak için mücadele ettik. Partimizin küskünleri olabilir ve muhakkak da vardır. Ancak biz onlarla ayrıştırıcı olmak için değil birleştirici olmak için mücadele ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Teşkilatı olarak kapımız bu davaya gönül vermiş herkese açık” diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABER FOTO: GÜLÇİN ÜNLÜ

AdminAdmin