SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2023 22:44

MHP ÇARŞAMBA İLÇE TEŞKİLATI KAHVALTIDA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çarşamba İlçe Teşkilatı, yönetim kurulu tarafından verilen kahvaltıda bir araya geldi.

MHP ÇARŞAMBA İLÇE TEŞKİLATI KAHVALTIDA BULUŞTU

MHP Çarşamba İlçe Başkanı Harun Kaya’nın 23 Ocak tarihinde ilçe başkanlığı görevine atanmasının ardından MHP Çarşamba İlçe Yönetim Kurulu tarafından bugün Göl Restoran’da üyeler için kahvaltı programı düzenlendi.

Kahvaltının ardından konuşma yapan MHP Çarşamba İlçe Başkanı Harun Kaya, “Öncelikle şunu söylemek istiyorum; ayrılıkta azap vardır, birlikte rahmet vardır. Bu görev bana tevdi edildiği günden itibaren her zaman birlik, beraberlik mesajı verdim. Birlik, beraberlik içerisinde olursak aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Her zaman birlik, beraberlik içerisinde olacağız.

Kavgalar birincisi ülkemize, ikincisi partimize ve üçüncüsü bizlere her zaman zarar vermiştir. Bunları yaşadık ve gördük. Bu birlik ve beraberlik sadece Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Harun Kaya ile olmaz, bu el birliği ile olacak. Hepinizden elinizi taşın altına koymanızı bekliyorum. Siz varsanız ben varım, siz yoksanız zaten ben de yokum. Kahvaltı programımıza katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kahvaltı programına ayrıca Çarşamba Belediyesi MHP Meclis Üyeleri, Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı Yalçın Sözen, Türk Eğitim Sen Çarşamba Şube Başkanı Özcan Tonyalı ve partililer katıldı.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin