SİYASET
Giriş Tarihi : 08-10-2023 19:48

MİLLETVEKİLİ TOPSAKAL VE İL BAŞKANI MUCUR’DAN ÇARŞAMBA’YA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun Milletvekili İlyas Topsakal ve Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, 20 Eylül’de gerçekleştirilen MHP Çarşamba İlçe Kongresi’nde yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilen MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MİLLETVEKİLİ TOPSAKAL VE İL BAŞKANI MUCUR’DAN ÇARŞAMBA’YA ZİYARET

Ziyarette açıklama yapan MHP Samsun Milletvekili İlyas Topsakal, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak teşkilatlarımızda kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Kongrelerimizin ardından gerçekleştireceğimiz kurultayımız ile Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli önderliğinde inşallah kutlu davamızda yola devam edeceğiz. Hepimiz bu koltuklara partilerimize ve devletimize hizmet için geliyoruz. Bu nedenle İlçe Başkanımız Sayın Özgen Alper Yalçın ve yönetim kurulu üyelerine partimize ve devletimize hizmet yolunda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Milletvekili Topsakal’ın ardından söz alan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ise şunları dile getirdi:

“20 Eylül tarihinde Çarşamba İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Kongre günü de Çarşambalı vatandaşlarımız ve partililerimiz ile birlikteydik. Güzel bir kongre neticesinde Özgen Alper Yalçın başkanımız tek liste ile girdiği seçimde ilçe başkanımız olarak göreve geldi. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var ve il ve ilçe teşkilatlarımız ile Cumhur İttifakı’nın belirlediği yolda çalışmalarımızı sürdürerek ülkemizin geleceği için inşallah güzel çalışmalar yapacağız. Ben ilçe başkanımız ve yönetimine başarılar diliyorum.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Çarşamba İşçe Başkanı Özgen Alper Yalçın, “Genel Merkezimizin 18 Ağustos’ta MHP Çarşamba İlçe Başkanlığı görevini bize tevdi etmesinin ardından 20 Eylül’de de tek liste ile girdiğimiz seçimde yönetim kurulu üyelerimizle bu göreve geldik. Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin bize çizdiği yolda genel merkezimiz ve il teşkilatımız ile koordineli çalışarak partimizin ilçemizde de daha iyi yerlere gelmesini için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizleri bugün ziyaret ederek onurlandıran Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekilimiz Sayın İlyas Topsakal ve İl Başkanımız Sayın Burhan Mucur’a ilçe yönetimimiz adına teşekkür ediyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Ziyarette ayrıca Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, Ülkü Ocakları Çarşamba İlçe Başkanı Yalçın Sözen ve partililer hazır bulundu.

 

AdminAdmin