ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 12-01-2024 12:34

MUHTAR ADAYI AKDAĞ’DAN  EMİN İNAN’A ZİYARET ETTİ

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli ve Yerel idareler seçimlerinde Kirazlık Çay Mahallesi’nden Muhtar adaylığını açıklayan ve ziyaretlerini sürdüren Kezban Remziye Akdağ,Denge Gazetesi Çarşamba Temsilcisi ve Medya Çarşamba İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Emin İnan’ı ziyaret etti.

MUHTAR ADAYI AKDAĞ’DAN  EMİN İNAN’A ZİYARET ETTİ

 Ziyarette Kirazlık Çay Mahallesi Muhtar Adayı Kezban Remziye Akdağ ‘’31 Martta yapılacak Mahalli ve Yerel İdareler seçimlerinde Mahallemize  daha iyi hizmet verebilmek için adaylığımızı açıklayarak, ilk kadın Muhtar adayı olarak sahalara çıktık.

             Bizlere bu zorlu süreçte  güvenen ve destekleyen herkese teşekkür ediyorum.  Ekibimiz ile birlikte  mahallemize uygulamayı düşündüğümüz projeler ile güzel hizmetler yapma arzusundayız. Bunun için  elimizden gelenin  daha fazlasını yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın şahsıma ve ekibime güvenenlerin güvenini boşa çıkartmayacağız.Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denge Gazetesi Çarşamba Temsilcisi ve Medya Çarşamba İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Emin İnan,Kirazlık Çay Mahallesi Muhtar  Adayı Kezban Remziye Akdağ’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ,seçimlerde başarılar diledi.

AdminAdmin