ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 23-01-2024 00:07

MUSTAFA ÇAKIR MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

31Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli ve İdareler seçimlerinde Mustafa Çakır  Karabahçe Mahallesi’nden Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

MUSTAFA ÇAKIR MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarına hız vererek çalışmalarına başlayan Çakır şu ifadelere yer verdi’’31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli ve Yerel İdareler seçimlerinde Karabahçe Mahallemizden muhtar adayıyım.Ekibimizle birlikte seçildiğimiz takdirde 7’den 70’e herkesi kucaklayarak Mahallemizin sorunlarını çözebilmek için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için bu kutsal göreve talip olduk ve Mahallemiz bizlere bu görevi verirlerse bizde ekibimiz ve Mahallemiz ile el ele vererek hep birlikte yöneteceğiz.

Mahallemizden aldığımız güç ile onlara hizmet edeceğimden hiçbir kimsenin şüphesi olmasın,bizde ekibimiz ile birlikte mahallemizi daha iyi yerlere getirebilmek adına projelerimizi hayata geçirmek için hevesli,istekli ve kararlıyız.

Bu nedenle 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli ve Yerel idareler seçimlerimiz başta Ülkemize ve Çarşamba’mıza hayırlı uğurlu olmasını dileyerek bize inanları asla güvenlerini boşa çıkartmayacağız.Dedi

HABER:EMİN İNAN

 

AdminAdmin