ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 24-01-2024 16:56

NECDET AYBUDUN GAZİ MAHALLESİ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli ve İdareler seçimlerinde Necdet Aybudun Gazi Mahallesi’nden Muhtar  adayı olduğunu açıkladı.

NECDET AYBUDUN GAZİ MAHALLESİ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarına hız vererek çalışmalarına başlayan Aybudun şu ifadelere yer verdi’’31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Mahallemizden muhtar adayı olmaktan dolayı onurlu ve gururluyum.31 Mart’ta muhtarlık görevi şahsıma ve ekibime verildiği takdirde mahallemizi en iyi şekilde temsil etmek boynumuzun borcudur.Bizler görev anlayışı ile bu yola çıktık ,Mahallemizin eksiklerini giderebilmek için ekibimizle birlikte bu görevi en iyi şekilde yapacağımızdan hiç kjimsenin şüphesi olmasın.

Gerek  Belediyemiz ile gerekse diğer kurumlar ile koordineli bir şekilde çalışarak daha güzel yaşanabilir bir Gazi  Mahallesi için var gücümüz ile çalışacağız.Muhtarlık görevinin şahsıma verilmesi halinde gönlüne dokunmadığımız,elini sıkmadığımız ve kapısını çalmadığımız hiç kimse  olmayacaktır.

Bu vesile ile 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli ve Yerel İdareler seçimleri başta Ülkemize ve Çarşamba’mıza hayırlı uğurlu olmasını dileyerek bize inanları asla güvenlerini boşa çıkartmayacağız.Dedi

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin