Advert
Advert
Medya Çarşamba
Medya Çarşamba
ASAYİŞ

ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ

Çarşamba ilçesinde Cuma namazı çıkışı meydana gelen silahlı saldırı olayında ölü sayısı 2’ye yükseldi.

ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ
Paylaş:

Bugün Çarşamba ilçesi Melik Mahallesi’nde Melik Camii’nde Cuma namazı sonrasında plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil ile cami önüne geldiği iddia edilen M.B., C.B. ve M.B. husumetlilerine silah açmış ve olayda Hasan G. hayatını kaybederken 3’ü ağır 9 kişi de yaralanmıştı.

Yaralılardan Yusuf G.’de kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Bu haber Medya Çarşamba tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Otomobil Yayalara Çarptı: 2 Yaralı

Akışın sonuna geldiniz.