YEREL
Giriş Tarihi : 03-11-2022 19:58

Salıpazarı YEG’i Ziyaret Ettiler

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Avrupa Birliği Yapısal Uyum Yönetim Otoritesi Daire Başkanlığı Başkan Vekili Özge Tekin, Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneğini ziyaret etti. 

Salıpazarı YEG’i Ziyaret Ettiler

Salıpazarı İlçesinde YEG’in çalışmaları hakkında bilgi alan Tekin, “Yapılan güzel çalışmaları nedeni ile başta Dernek Başkanı Hakan Şahin, Proje Müdürü Ertuğrul Öztürk ve tüm çalışanlara emek ve katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum” dedi. 

Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Dernek Başkanı Hakan Şahin, ziyaretlerinden dolayı Avrupa Birliği Yapısal Uyum Yönetim Otoritesi Daire Başkanlığı Başkan Vekili Özge Tekin’e ve beraberindekilere teşekkür ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

Başkan Şahin, “AB Ağ Oluşturma Etkinliklerine ve Tematik Gruplara Katılım" Teknik Destek Projesi kapsamında derneğimize çalışma ziyaretinde bulunmuştur.  

LEADER Yaklaşımı kapsamında gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimiz, IPARD III Programı'nda Yerel Eylem Gruplarının yetkileri ve bütçeleri, Salıpazarı ilçesinde ki misyonumuz, bölgesel ve ulusal paydaşlarımızla işbirliği çalışmalarımız ve LEADER Yaklaşımı dışında da gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizle kırsal kalkınmaya ve turizme büyük katkılar sağladık” dedi. 

Ziyaret sonrası Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Dernek Başkanı Hakan Şahin’e plaket takdim edildi. 

 

 

AdminAdmin