SİYASET
Giriş Tarihi : 27-12-2023 14:57

Salıpazarı'nda Av. Harun Can Sesleri

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli ve Yerle seçimlerde Salıpazarı Belediye Başkan adaylığı için gözler Milliyetçi Hareket patisi (MHP)’den genç Avukat Harun Can'a çevrildi. 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde, Cumhur İttifakı'nın MHP'li bir adayla Salıpazarı'nda yarışa gireceği beklentisi, son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor.

Salıpazarı'nda Av. Harun Can Sesleri

MHP içinde yöneticilik görevini üstlenen Avukat Harun Can, Salıpazarı Belediye Başkan adaylığı için adı geçen isimler arasında dikkat çekiyor. Ancak, şu ana kadar net bir bilgi verilmeyen Avukat Harun Can'ın adaylık durumu, ilçede gerçekleştirilen anketlerle birlikte daha fazla konuşulmaya başlandı.

Özellikle genç siyasetçinin, MHP'nin iç dinamiklerinde etkili bir figür olması ve yereldeki anketlerde sıkça adının geçmesi, adaylık konusunda merak uyandırıyor. MHP'nin Salıpazarı'nda kimi aday göstereceği ise hala belirsizliğini koruyor.

Av. Harun Can'ın adaylık için kesin kararının önümüzdeki günlerde verileceği belirtilirken, bölge halkı ve siyaset takipçileri, MHP'nin bu önemli bölgede kimin aday göstereceğini heyecanla bekliyor. Güncel gelişmeleri takip etmek için yerel haber kaynakları ve resmi açıklamalar izlenmeye devam ediyor.

HABER MERKEZİ

AdminAdmin