SPOR
Giriş Tarihi : 08-08-2025 16:59

ŞAMPİYON ASFED GENÇLİK FK

Çarşamba İlçesinde düzenlenen yaz futbol turnuvasında ASFED Gençlik Fk takımı şampiyon oldu.

ŞAMPİYON ASFED GENÇLİK FK

Çarşamba İlçesinde Yeşilırmak Halı sahasında düzenlenen ve 14 takımın katıldığı futbol turnuvasında ASFED Gençlik Fk rakiplerini tek tek nağmağlup şekilde yenerek adını finale yazdırdı.Şampiyonluk maçında ASFED Gençlik Fk ve Değirmenbaşı Fk karşı karşıya geldi.

Çekişmeli geçen final müsabakasında her iki takım oyuncularıda sahadan galip ve şampiyon olabilmek için adeta saha içerisinde gol arayışları içerisine girdi.Normal süresi 1-1 biten maçta ASFED Gençlik Fk ve Değirmenbaşı Fk penaltılara kaldı.

Penaltı atışlarında ASFED Gençlik Fk , Değirmenbaşı Fk’yı 4-2 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.Şampiyon olan ASFED Gençlik Fk futbolcuları şampiyonluk kupalarını aldıktan sonra büyük sevinç yaşadılar.

Maç sonu açıklamalarda bulunan ASFED Çarşamba Gençlik Kolları Başkanı ve takım kaptanı  Mete İpci şu açıkalamalarda bulundu.”Çarşamba İlçemizde düzenlenen yaz futbol turnuvasında ASFED Gençlik Fk takımımız ile turnuvaya katılım sağladık.Turnuvada rakiplerimizi yenerek finale adımızı yazdırarak çıktığımız şampiyonluk maçındada Değirmenbaşı Fk’yı penaltı atışlarında 4-2 yenerek şampiyon olduk.

Bu turnuvada bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan bu şampiyonluğu ve kupayı ASFED ve ASİYAD Genel Başkanımız Osman Yılmaz’a hediye ediyoruz.Desteklerinden  dolayı osman başkanımıza teşekkür ederiz dedi.

HABER :EMİN İNAN

AdminAdmin