SPOR
Giriş Tarihi : 15-03-2026 17:25

SAMSUN DERBİSİ ÇARŞAMBASPOR’UN : 2-1

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor kendi saha ve seyircisi önünde Ladik Belediyespor’u 2-1 yenerek sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

SAMSUN DERBİSİ ÇARŞAMBASPOR’UN : 2-1

Çarşamba Şehir Stadyumunda oynan müsabakaya hızlı başlayan Çarşambaspor maçın ilk dakikalarında Ladik Belediyespor kalesine yüklendi.Maçın henüz 3.dakikasında ani kontra atakla Çarşambaspor Emir’in golüyle Ladik Belediyespor karşına 1-0 öne geçen golü kaydetti.Taraftarların desteğinide alarak baskısını artıran Yeşil Beyazlı ekip dakikalar 23.gösterdiğinden Mustafa Hakkı Peker kullandığı serbest vuruşu ile direk kaleye vurunca takımını 2-0 öçne geçiren golü kaydetti.Bu golden sonra ilk yarıda başka gol olmayınca Çarşambaspor soyunma odasına 2-0 üstünlükle girdi.

Maçın ikinci yarısında ise her iki takımda oyunda dengeyi sağlayarak ataklarını sıklaştırdı.Maçın 62.dakikasında Ladik Belediyespor Ufuk ile bulduğu golde skoru 2-1 taşıoyan golü kaydetti.İkinci yarıda etkisini arttıran her iki takımda bulduğu net gol pozisyonlarını cömertce harcadı.Maçta başka gol olmayınca Çarşambaspor Ladik Belediyespor’u 2-1 yenerek sahadan galibiytel ayrılan taraf oldu.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin