ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 16-01-2023 14:38

SELAHATTİN AKKUŞ GÜVEN TAZELEDİ

Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin bugün gerçekleştirilen genel kurulunda seçime tek liste ile giren mevcut başkan Selahattin Akkuş yeniden seçilerek güven tazeledi.

SELAHATTİN AKKUŞ GÜVEN TAZELEDİ

Çarşamba Delta AVM içerisinde bulunan Beyaz Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda bir konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “İlçemiz sürekli büyüyen ve gelişen bir şehir. İlçemizde bizlerinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile Organize Sanayi Bölgemiz ve Tekstilkentimiz de çalışmalarımız sürüyor. İstihdama yönelik bu çalışmalarımızda Organize Sanayi Bölgesi tamamlandığında 7 bin 500, Tekstilkent tamamlandığında da 2 bin 500 kişinin istihdam etmesi amaçlanıyor.

Bu yatırımlar ilçeye para girdisi ve alışverişin esnafımızda da artması demek ki inşallah esnaflarımızla birlikte büyüyen, gelişen ve göç alan Çarşambamızda nice güzel çalışmalara imza atacağız. Ben Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Selahattin Akkuş ve yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Başkan Doğan’ın konuşmasının ardından raporlar okunarak seçimlere geçilirken, seçime tek liste ile giren Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Selahattin Akkuş, oybirliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

Seçimlerin ardından konuşma yapan Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Selahattin Akkuş, çok zorlu dönemlerden geçerek bugünlere geldiklerini ve her zaman üyelerin yararına olacak çalışmalara ve finansman için çabaladıklarını ve yeni dönemde de aynı şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirerek katılımcılara teşekkür etti.

Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin genel kuruluna Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın yanı sıra Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Başkanı Ayhan Sonkaya, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, oda başkanları, STK temsilcileri, kooperatif üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin