ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 19-11-2023 00:42

ŞEYDA&MUHAMMED ALİ’NİN MUTLU GÜNÜ

Çarşamba’nın tanınmış ailelerinden Selami ve Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Hacer Sarıoğlu’nun biricik kızı Çarşamba’nın tanınmış Diyetislerinden Şeyda Sarıoğlu ve Kadriye ve Merhum Yakup Müezzinoğlu’nun oğlu Muhammed Ali Müezzinoğlu gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu mutluluğa evet dediler.

ŞEYDA&MUHAMMED ALİ’NİN MUTLU GÜNÜ


Çarşamba Gökçe düğün salonunda gerçekleştirilen düğün merasimine çok sayıda davetlilerin katılması düğün merasimine adeta renk kattı.Şeyda ve Muhammed Ali çiftinin sevinç ve mutlulukları gözlerden kaçmazken,Düğün merasimine katılan davetliler genç çifti tebrik ederken Şeyda  ve Muhammed Ali  çifti tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Geniş katılımın gerçekleştiği düğün merasiminde genç çiftin nikahlarını Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan kıyarken,genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.Düğün merasimine Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ve genç çiftin ailesi,yakın dostları,akrabaları ve davetliler katılarak bir ömür boyu evliliğe evet diyen Şeyda ve Muhammed Ali çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

Düzenlenen düğün merasiminde genç çift ve davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenerek düğün merasimi yapılan ikramların ardından son buldu.

Medya Çarşamba Haber Sitesi olarak genç çift Şeyda  ve Muhammed Ali  çiftini tebrik eder,bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABER :EMİN İNAN

 

AdminAdmin