Advert
Advert
Medya Çarşamba
Medya Çarşamba
ÇARŞAMBA

SONGÜL AKSIN SAÇ SANAT MERKEZİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Çarşamba İlçesinde hizmeti ve kalitesi ile sektöre iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Songül Aksın Saç Sanat Merkezi düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

SONGÜL AKSIN SAÇ SANAT MERKEZİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Paylaş:

Çarşamba İlçesi Sungurlu Mahallesi Ülker Sokak  üzerinde açılışı gerçekleşen ve sektöre iddialı giriş yapmaya hazırlanan Songül Aksın Saç Sanat Merkezi  davetlilerin katılımı ile hizmete açıldı.

Açılışa AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkcı,AK Parti Çarşamba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Atsan,Çarşamba Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ümit Taşan,Çarşamba Bakkallar Odası Başkanı Cihan Kaya,Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetliler katıldı.

Songül Aksın’ın işletmeciliğini yaptığı Saç Sanat  merkezinin açılışında davetliler genç girişimci Songül Aksın’a  yeni işyerinin hayırlı olması temennisiyle başarılar diledi.Açılış kurdelesi yapılan duların ardından AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkcı,AK Parti Çarşamba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Atsan,Çarşamba Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ümit Taşan,Çarşamba Bakkallar Odası Başkanı Cihan Kaya,AK Parti Çarşamba İlçe kadın Kolları Başkanı Ayfer Boz ve işletme sahibi Songül Aksın tarafından kesilerek davetliler işletme sahibine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Açılışta Songül Aksın Saç Sanat Merkezi sahibi Songül Aksın bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak  açılışımıza  katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederim.Açılışa katılan davetliler   ile yakından ilgilenen Songül Aksın’ın mutuluğu gözlerinde okunuyordu.

Medya Çarşamba Haber Sitesi olarak Songül Aksın’a yeni işyerinin hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

HABER :EMİN İNAN

 

 

Bu haber Medya Çarşamba tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇARŞAMBA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.