KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 23-11-2023 20:08

“SONSUZLUK KERVANI” ÇARŞAMBA’DA

Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenen “Sonsuzluk Kervanı” programı ile televizyon programcısı ve yazar Serdar Tuncer, şair Ali Erzincanlı, Rıdvan Böke ve Mikail Şimşek, Çarşambalı sevenleri ile buluştu. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen programda şiir, sohbet ve ezgi dolu anlar yaşandı.

“SONSUZLUK KERVANI” ÇARŞAMBA’DA

Çarşamba Belediyesince düzenlenen “Sonsuzluk Kervanı” programı vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Şiir, sohbet ve ezgi dolu programın sunuculuğunu Mikail Şimşek üstlenirken; ünlü televizyon programcısı, yazar Serdar Tuncer ile şair Dursun Ali Erzincan şiirleri, Rıdvan Böke de ezgi konseriyle vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Çarşamba Kapalı Spor Salonunda 22 Kasım Çarşamba akşamı gerçekleşen programa yüzlerce vatandaş katıldı. Şiire ve ezgiye doyulan gecede Filistin’de Gazze’de yaşanılanlar da unutulmadı. İsrail’in Filistin’e yaptığı zulüm Çarşamba’da bir kez daha kınandı ve Filistinliler için dualar edildi.

Filistin’e selam

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba’mızda Sonsuzluk Kervanı ile şiir, sohbet ve ezgi dolu bir programla hemşehrilerimizle bir araya geldik. Çarşamba Spor Salonumuzu dolduran yüzlerce vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Çarşamba’mızda çok değerli isimleri ağırladık. Sevginin, saygının, hoşgörünün ve muhabbetin kenti Çarşamba'mızda; televizyon programcısı ve yazar Serdar Tuncer, şair Dursun Ali Erzincalı şiirleri, sohbetleri ile gönüllerde taht kurdu. Mikail Şimşek'in sunuculuğunda gerçekleşen programımızda Rıdvan Böke ezgi konseri ile bizlerleydi. Bu özel gecemizde; şiirlerden konuşup sohbetler edip; birbirinden güzel ezgilere hep birlikte eşlik ettik. Çarşamba’mızda kültür, sanat programları ile hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi hep sürdürdük. Bu programlar ile hem dinliyor, öğreniyor, sanattan besleniyor hem de toplumsal meselelere dair konuşma fırsatı buluyor. Bu kapsamda Filistin’de yaşanılanları andığımız, dualar ettiğimiz program da oldu bir yandan. Tüm dünyanın gözleri önünde Gazze’de insanlık katlediliyor, dünya buna sessiz kalıyor. Bu insanlık dışı saldırıları ilk anından beri kınamaya devam ediyoruz. Rabbim Müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun” diye konuştu.

Çarşamba Kapalı Spor Salonunda yüzlerce kişinin yoğun ilgisiyle gerçekleşen Sonsuzluk Kervanı programına; Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Taner Özden, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

AdminAdmin