Advert
Advert
Medya Çarşamba
Medya Çarşamba
ÇARŞAMBA

Vefa Sitesi Seçimlerini Orhan Uysal Kazandı

Çarşamba ilçesinde 320 hanenin bulunduğu Vefa Sitesi’nin dün gerçekleştirilen genel kurulunu Orhan Uysal farklı kazandı.

Vefa Sitesi Seçimlerini Orhan Uysal Kazandı
Paylaş:

Çarşamba Vefa Sitesi’nde gerçekleştirilen genel kurulda Orhan Uysal ve Akın Nuri Özkan seçimlere girdi. 320 haneden 270’i oy kullanırken, 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Akın Nuri Özkan 85 oy alırken, Orhan Uysal 183 oy alarak seçimi kazandı.

Seçim sonrasında açıklama yapan Uysal, sitenin en iyi şekilde yönetilmesi adına ve ihtiyaçların giderilmesi adına yönetim kurulu ile çalışacaklarını dile getirdi.

Orhan Uysal’ın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

“Kadir Alp, Bekir Atsan, İdris Arıcı, Mustafa Sağlam, Kerim Baştuğ, Ercan Olfaz ve Alihan Zeren.”

HABER:EMİN İNAN

Bu haber Medya Çarşamba tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇARŞAMBA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et LADİK BELEDİYE BAŞKANI HAYATINI KAYBETTİ

Akışın sonuna geldiniz.