SİYASET
Giriş Tarihi : 14-12-2022 20:59

VEKİL HANCIOĞLU’NDAN BAŞKAN SONKAYA’YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclis Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Başkanı Ayhan Sonkaya’yı ziyaret etti.

VEKİL HANCIOĞLU’NDAN BAŞKAN SONKAYA’YA ZİYARET


Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclis Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, beraberinde CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu, CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, CHP Çarşamba İlçe Kadın Kolları Başkanı Esen Öztürk ile birlikte 2 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) seçimlerinde başkan seçilen Ayhan Sonkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclis Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, “Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Ayhan Sonkaya’ya hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk hem de ilçede ticaretle uğraşan kişilerin ekonomik durumu ile alakalı olarak fikirlerini aldık. Kendisine verdiği bilgiler için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Başkanı Ayhan Sonkaya, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclis Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

AdminAdmin