EĞİTİM
Giriş Tarihi : 17-12-2023 16:52

YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL TOGG’LAR DAMLATAŞ’TA BİR ARAYA GELDİ

Her yıl 12 ve 18 Aralık tarihleri arasında düzenlenen “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”na istinaden Çarşamba/Damlataş İlkokulunda ilçe programı gerçekleştirildi.

YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL TOGG’LAR DAMLATAŞ’TA BİR ARAYA GELDİ

Programa Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Kavraz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, ilçe protokolü, muhtarlar, daire amirleri, okul müdürleri, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Geniş kapsamlı bir içeriğe yer verilen programda öğrencilerin gösterileri, “Türkiye’nin Yerli Gücü” temalı sinevizyon gösterisi ve halk oyunları gösterisi yapıldı, yöresel yemekler sunuldu. Kültürümüzün, medeniyetimizin ve köklü değerlerimizin örneklerinin sergilendiği programda yerli otomobil TOGG’lar da okul bahçesinde yerini aldı. Toplumsal tutum bilinci oluşmasının, milli değerlerimizin, yerli üretimin, bilinçli bir tüketici olmanın öneminin vurgulandığı yerli malı haftasında Damlataş İlkokulu bahçesinde sergilenen TOGG’lar, öğrencilerin ve vatandaşların ilgisini çekerek onlara büyük heyecan yaşattı.

Ayrıca Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ilçe geneli düzenlenen ”Yerli Malı Kullanalım Milli Serveti Çoğaltalım” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım ve protokol üyeleri tarafından ödül takdim edildi.

 

AdminAdmin