ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 28-10-2022 21:01

Yılmaz; Bankalarımız İle İstişare İçerisindeyiz

Çarşamba Yapı Kredi Bankası Müdürü Cumhur Albayrak ve Kobi Danışmanı İlker Coşkun ile Çarşamba Şekerbank Müdürü Bayram Koçsoy Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’a ve yeni ÇTB meclisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Yılmaz; Bankalarımız İle İstişare İçerisindeyiz

Çarşamba Yapı Kredi Bankası Müdürü Cumhur Albayrak ve Kobi Danışmanı İlker Coşkun ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek Borsa organ seçimleri sonucunda yeniden başkanlığa gelen Yılmaz ve Meclis’ine hayırlı olsun dileklerini iletti.  Tebrik ziyaretine ÇTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren ve Meclis Üyesi Nurettin Öztekin iştirak etti.

Başkan Yılmaz, Albayrak ve Coşkun’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Çarşamba Şekerbank müdürü Bayram Koçsoy, ÇTB Başkanı Yılmaz’ı başkanlık makamında ziyaret ederek, Borsa organ seçimi sonrası güven tazeleyen Yılmaz ve Meclisine hayırlı olsun dileklerini iletti. Tebrik ziyaretinde ÇTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Meclis Üyeleri Nurettin Öztekin, Mehmet Çalışkan ve Hüseyin Işık hazır bulundu.

İşletmelerimiz İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz

Çarşamba Yapı Kredi ve Şekerbank Müdürlerini ağırlayan Yılmaz, “Ülkemiz özellikle pandemi dönemi başlangıcından bu yana bazı sıkıntılar içerisinde. Yaşanan yüksek enflasyon ve kredi yetersizlikleri firmalarımızı da mağdur etmektedir. Bu mağduriyetin giderilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere Oda ve Borsalar olarak özverili çalışmalar ortaya koymaya çalışıyoruz. Ülkemiz ekonomisi adına tüm paydaşlarla ortak hareket halinde, üyelerimizi ve üreticilerimizi desteklemek adına bankalarla da görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Çarşamba Ticaret Borsası olarak ilimiz ve ilçemizdeki küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerimizin sıkıntılarını ve şikayetlerini Banka Müdürlerimize ilettik” ifadelerine yer verdi.

Yılmaz, Koçsoy’a nazik ziyareti için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

AdminAdmin