ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 25-08-2022 20:16

Yılmaz; Üyelerimizin Fındık Depoları Güvence Altında Olacak

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ve ÇTB yönetimi Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen Barik Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yılmaz; Üyelerimizin Fındık Depoları Güvence Altında Olacak

Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Çiçek’i kutlayan Başkan Yılmaz, Çiçek’e Çarşamba’ya sunacağı hizmetlerde başarılar diledi. Yılmaz, “İlçemizin emniyeti 177 yıldır güvenliğimizi ve huzurumuzu sağlayan Polis teşkilatımıza emanet, bu köklü teşkilatın yetiştirdiği her bir ferdin ülkemize, milletimize ve ilçemize özveri ve başarıyla hizmet edeceğinden kuşkumuz yok” dedi. Yılmaz, Borsa’nın İlçe Emniyeti ile her zaman iş birliği içerisinde olacağını ve İlçemiz için tüm fedakarlığın gösterileceğini ifade etti.

ÇTB ve Emniyet’ten Borsa Üyelerinin Fındık Depolarına Karşı Önlem

Yılmaz, Fındık sezonunun açılması ile Çarşamba’da fındık alım satımı ile uğraşan iş insanlarının mallarının güvenliğinin sağlanması yönündeki taleplerini Müdür Çiçek’e iletti. Yılmaz, “Sezonda, üyelerimizi fındıklarının muhafaza edilmesi ile ilgili her yıl olduğu gibi dikkatle uyarıyoruz, Borsa olarak iş insanlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına Çarşamba İlçe Emniyetimiz ile iş birliği içerisinde olacağız, bu hususta Müdürümüz Barik Bey’den söz aldım” dedi.

Müdür Barik Çiçek, ÇTB Başkanı Yılmaz ve Yönetimine nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, Çarşamba Ticaret Borsası’nın İlçe Emniyetine sunduğu katkılar için teşekkür etti. Müdür Çiçek, Çarşambalı iş insanlarının fındık mahsüllerinin korunması yönünde dikkatle çaba göstereceklerinin altını çizerek, görev süresince İlçenin emniyetinin ve huzurunun güven altında olması için özveriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek’in makamında gerçekleşen ziyarete; ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Servet Zeren, ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sezai Atsan, Meclis Üyesi Nurettin Öztekin ve Genel Sekreter Sercan Yaşar katıldı.

 

 

 

 

 

AdminAdmin