ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 03-02-2023 15:26

ZİRAAT ODASI BAŞKAN ADAYI KÖSE ‘’ÇİFTÇİLERİMİZİN HİZMETKARI OLACAĞIZ’’

Çarşamba Ziraat Odası Başkanlığı’na adaylığına açıklayan başkan adayı Ziya Köse,Delegelerimize Çiftçilerimize ve Üyelerimize daha iyi hizmet vermek adına aday olduğunu açıkladı.

ZİRAAT ODASI BAŞKAN ADAYI KÖSE ‘’ÇİFTÇİLERİMİZİN HİZMETKARI OLACAĞIZ’’

Başkan adayı Köse,5 Şubat Pazar günü yapılacak olan Çarşamba Ziraat Odası Başkanlık seçimi için adaylığımızı açıklamış bulunmaktayız.Bu nedenle  Çiftçilerimizin,delegelerimizin  ve üyelerimizin katkılarıyla bugünlere taşınan odamızın çıtasını daha da yükseklere çıkartmak adına şahsım ve ekibim her birimiz bir çok fedakarlığı yaparak kutlu bir yola çıkmış bulanmaktayız. Yapacağımız çalışmalarla yapılanların üstüne koyarak Çifçilerimizin,delegelerimizin ve üyelerimizin  sıkıntılarını giderebilmek adına ekip arkadaşlarımız ile bu yola çıktık.Çarşamba Ovamız çok büyük bir ova ekibimizle birlikte aynı zamanda herzaman çiftçilerimizin yanında olarak onların sıkıntılarını ve giderebilmek adına  birçok alanda önünü açacak çalışmalar ve projeler üretmek için aday olduk.

Bunu başarabilecek bir ekip oluşturduk. Bu vesile ile değerli ekip arkadaşlarım ile Pazar günü gerçekleştirilecek olan Çarşamba Ziraat Odası seçimlerimiz çiftçilerimize,delegelerimize, üyelerimize ve odamıza hayırlı olmasını diliyor,Hepinize bu süreçte verdiğiniz ve vereceğiniz destekler için şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.”

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin