AVUKAT OĞUZHAN AKBULUT HUKUK BÜROSUNA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Çarşamba İlçesi Hacı Yunuszade Mehmet Güneşdoğdu Caddesi üzerinde Avukat Oğuzhan Akbulat’a ait Avukatlık Bürosu geniş katılım ile açılışı yapıldı.

ÇARŞAMBA - 15-10-2023 17:11 3923 kez okundu.

AVUKAT OĞUZHAN AKBULUT HUKUK BÜROSUNA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Açılış programında konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Avukat Oğuzhan Akbulutun Avukatlık Bürosunun açılışı ile toplanmış bulunmaktayız.Avukat kardeşimizin ofisi ve mesleği hayırlı uğurlu olmasını dileyerek  bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek Hukuki olarak yardım almak isteyen hemşehrilerimize çok iyi yardımda bulunacaklarına ben yürekten inanıyorum dedi.

Başkan Doğan’ın ardından söz alan Samsun Baro Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran ise şunları söyledi:

“Yoğun katılımlı bir açılıştayız. İnşallah kıymetli kardeşimin meslek hayatları da böyle bereketli geçer. Avukatlık gerçekten çok kutsal bir meslek, zira vatandaşın adalet yolunda elinde tutmak kadar kıymetli bir emek yok sanırım. Şartlar zor olsa da bu yolda kendisine  başarılar diliyorum. Mesleğini  eminim ki büyük bir azimle yapacaktır. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

Açılış programında son olarak konuşma yapan Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç.Dr. Şükrü Yıldırım “Genç kardeşimiz  güzel bir başlangıç yapıyor. Allah bizleri hep böyle güzel günler de bir araya getirsin. Hayatta bazen acıları da paylaşmak var ama bugün bizler mutluluğu paylaşıyoruz. Avukat Oğuzhan Akbulut kardeşimizin açılışında  hep birlikte onlara umut vadediyoruz. Bu nedenle genç kardeşimiz Oğuzhan Akbulut’a mesleki hayatında başarılar dilerim.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek avukatlık bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç.Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun Baro Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden,  kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri,Avukatlar ve çok sayıda davetli katıldı.

HABER:EMİN İNAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
KASIRGA 77 RAHMETLİ ERCAN KARTAL İÇİN YARIŞACAK

KASIRGA 77 RAHMETLİ ERCAN KARTAL İÇİN YARIŞACAK

04-05-2024 - ÇARŞAMBA

HASAN ÇAKIR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

HASAN ÇAKIR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

25-04-2024 - ÇARŞAMBA