Başkan Akgül, ASFED Üyelerini Ağırladı

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Ankara Samsun Federasyonu(ASFED) Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.

YEREL - 17-11-2022 20:02 2173 kez okundu.

Başkan Akgül, ASFED Üyelerini Ağırladı

SAMKON Başkan Vekili-ASFED Genel Başkanı- ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini belediyede ağırlayan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül 18 Aralık’ta Ankara’da yapılacak Samsun Gençlik Buluşması etkinliğine davetleri için ziyarete gelen heyete teşekkür etti.

Başkan Akgül, ASFED ve ASİYAD’ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Samsun için elini taşın altına koyan herkese kapımız daima açık. En büyük yatırım gençliğe yapılan yatırımdır. Osman Başkanımızın daveti başımızın üzerine. 18 Aralık’ta Samsun olarak güçlü bir şekilde orada olacağız ”dedi.

ASFED ve ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz da Belediye Başkanı Halil Akgül’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Samsun’u Samsun’lu gençler yazacak ve fotoğraflayacak. Samsunlu tüm siyasetçilerimizi ve belediye başkanlarımızı Samsun Gençlik Buluşmamızda görmek istiyoruz ”açıklamasını yaptı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN KARACA İLK NİKAHINI KIYDI

BAŞKAN KARACA İLK NİKAHINI KIYDI

17-04-2024 - YEREL

Ülkü-Tek Başkanı İlyas Aydın Annesini Kaybetti

Ülkü-Tek Başkanı İlyas Aydın Annesini Kaybetti

11-11-2023 - YEREL