BAŞKAN YILDIRIM HEDEF  3. LİG

Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, grup lideri olan Safranboluspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Çarşambamızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Hedefimiz, maç maç gidip, TFF 3. Lig'e yükselmek" dedi.

SPOR - 08-11-2023 22:39 1962 kez okundu.

BAŞKAN YILDIRIM HEDEF  3. LİG

 

ÖNEMLİ GALİBİYET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup’un 4. haftasında Çarşambaspor, ligin lideri Safranboluspor'u mağlup ederek, 3 puanı hanesine yazdırdı. Yeşil Beyazlılar, böylece Samsun temsilcilerinin birincisi ligde ise 7 puan ile 3'üncü sırada yer aldı. Yeşil beyazlı ekip  bu hafta ise, ligin 9'uncu sırasında yer alan Çankırı Saray'ı sahasında konuk edecek. Çalışmalarına büyük bir titizlikle devam eden Çarşambaspor'un hedefi rakibini taraftarının desteği ile yenmek.

MAÇA DAVET

Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, alınan önemli galibiyetten dolayı takıma teşekkür ederek, "Galibiyeti Çarşambaspor taraftarımıza armağan ediyor. Önemli bir galibiyet aldık. Bu hafta ise sahamızda Çankırı Saray'ı konuk edeceğiz. Tüm Çarşamba halkını takımımızı desteklemeleri adına tribünlere bekliyoruz. Çarşambamızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Hedefimiz, maç maç gidip, TFF 3. Lig'e yükselmek" ifadelerini kullandı.

HABER:EMİN İNAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ÇARŞAMBASPOR U18'DE TUR HEYECANI

ÇARŞAMBASPOR U18'DE TUR HEYECANI

28-04-2024 - SPOR

BAŞKAN YILDIRIM'DAN ALTYAPIYA ÖZEL İLGİ

BAŞKAN YILDIRIM'DAN ALTYAPIYA ÖZEL İLGİ

28-04-2024 - SPOR