BU KİBİR VE BU VEFASIZLIK SİZİN KAREKTERİNİZ OLMUŞSA SONUÇ % 49.5 OLUR

Samsun’un 17 ilçesinden biri Ayvacık İlçesinde %84 oy alan Cumhur İttifakının başarısını birbirine teşekkür ederek birbirlerine metiyeler düzerek A Habere konuşan AKP li Ayvacık İlçe Başkanı ve AKP li Belediye Başkanına Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Erdal AVCI’dan sitem dolu sözler geldi.

SİYASET - 23-05-2023 19:59 965 kez okundu.

BU KİBİR VE BU VEFASIZLIK SİZİN KAREKTERİNİZ OLMUŞSA SONUÇ % 49.5 OLUR

Sayın Cumhurbaşkanımız her defasında Cumhur İttifakının ortağı olan MHP ‘ye Büyük Birlik Partisine ve Yeniden Refah Partisine teşekkür etme erdemliği gösterirken alt kademede ki Ak Parti Temsilcilerinin hala gururu , kibiri kendilerine meslek edinenler bu başarıda Cumhur İttifakı ortaklarının hiçbir katkısı yokmuşçasına açıklama yapmalarının sadece gülüp geçtiğini söyledi.

A Habere konuşan AKP li Belediye Başkanı ve AKP İlçe Başkanı bu başarı sanki AKP lilerin başarısıymış gibi AKP teşkilatlarına AKP li Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ederken gece gündüz ilk oyu Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beye sonra kendi partilerine isteyen Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisini ağızlarına bile almamalarını esefle kınıyorum dedi.

Bizim bu zatı muhteremlerin teşekkürüne ihtiyacımız olduğu için değildir serzenişim biz zaten onların bu konuda ki hazımsızlıklarını artık ezberlemişiz ancak bu tür açıklamaları 28 Mayısta ki 2. Tur seçimlerde Cumhur İttifakının ortağı olan diğer partilerin tabanlarında kırgınlık , küskünlük yaratabileceğini bu tür açıklamalara ayağı yere basmayanların yapabileceği şeylerdir  dedi. Cumhur ittifakının diğer ortakları adına bir şey diyemem ancak Büyük Birlik Partisi adına konuşmam gerekirse başta Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici Beyefendinin meclis dışında kalmasına rağmen vermiş olduğu desteği dahi hala göremeyecek kadar kör – sağır ve dilsiz olmanın sonucu Türkiye genelinde AKP yi %42 lerden %35 lere Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyin de oyunu %53 lerden  %49 buçuklara geriletmiştir. Bir oyun bile çok kıymetli olduğunu sağır sultan bile duymuştur ama Sayın Cumhurbaşkanımızın kisfesini üzerlerinden çıkarttıklarında boş çuval misali düşecek olanlar ne yazık ki anlayamamıştır. Başarı olursa Ak Partinin başarısızlık olursa Cumhur İttifakı ortaklarının hanesine yazma alışkanlığınızdan kurtulmanızın 28 Mayısta daha hayırlı sonuçlar alınması için elzem olduğunu bir kez daha hatırlatayım istedim. Biz liderine bağlı bir davanın Şehir Liderimizin emaneti olan bu kutsal yolda doğruya doğru eğriye eğri deme edebiyle bundan önce olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İyi Parti’den Karaca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

İyi Parti’den Karaca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

15-04-2024 - SİYASET

AK PARTİ ÇARŞAMBA’DA BAYRAMLAŞMA

AK PARTİ ÇARŞAMBA’DA BAYRAMLAŞMA

10-04-2024 - SİYASET