CAPİTAL GYM CLUP HİZMETE AÇILDI

Çarşamba ilçesinde Capital GYM Clup Spor Kulübü yoğun katılım ile açılışı gerçekleştirildi.

SPOR - 22-06-2023 23:49 3034 kez okundu.

CAPİTAL GYM CLUP HİZMETE AÇILDI

Çarşamba İlçesinde  Emre ve Ömer Taflan kardeşler tarafından  Orta Mahalle  Atatürk caddesi üzerinde  Capital GYM Clup Spor kulübü görkemli bir açılış ile faaliyetine başladı.

Emre ve Ömer Taflan Kardeşlerin Çarşambalı vatandaşların hizmetine sunduğu Capital GYM Clup Spor kulübü sektöründe  en son teknoloji ile üretilmiş spor aletleri ile  haftanın her günü tüm vatandaşlara hizmet verecektir.

Spor kulübü açılışına  Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç.Dr. Şükrü Yıldırım , Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan , Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya , Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Çarşamba İlçe Kaymakamı  Doç .Dr Şükrü Yıldırım’’  Spor ve spor yapmanın önemine vurgu yaparak tüm hemşerilerimizin her ne yaş ta olursa olsun spor yapmaları gerektiğini belirterek işyeri sahiplerine hayırlı olmasını diledi.’’

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ise ‘’Çarşambamızın her yeni gün geliştiğini her alanda yeni ticarethanelerin açıldığını ,sosyal anlamında ise bu tarz  spor kulüplerinin açılmasının Çarşambamız ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vereceğini belirterek vakit buldukça dinç kalmak için herkesin spor yapmasını tavsiye ediyorum diyerek işletmecilere hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 Spor kulübünün açılış kurdelesini Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç.Dr. Şükrü Yıldırım , Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan , Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya , Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım keserek açılış dah sonra çekilen hatıra fotoğrafı  ve ikramların ardından sona erdi.

HABER:EMİN İNAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya ziyaret

TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya ziyaret

18-04-2024 - SPOR

ÇARŞAMBASPOR FARKLI KAZANDI

ÇARŞAMBASPOR FARKLI KAZANDI

08-04-2024 - SPOR