Çarşambalılar Derneği’nden Cumhuriyetin 100. Yılında Anlamlı Konser

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı sebebiyle Çarşambalılar Derneği Türk Halk Müziği “Türkülerle Türkiyem” konseri gerçekleştirerek dernek üyeleri ve müzik severler ile bir araya geldi.

KÜLTÜR - SANAT - 04-02-2023 22:50 1528 kez okundu.

Çarşambalılar Derneği’nden Cumhuriyetin 100. Yılında Anlamlı Konser


Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği tarafından, Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında 3 Şubat 2023 Cuma günü saat 19:30'da Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde Şef Can KAYA koordinasyonunda Türk Halk Müziği Korosunun "Çarşambalılar Derneği Türk Halk Müziği Konseri Türkülerle Türkiyem" etkinliği gerçekleşti.

Çarşambalılar Derneği yönetimi, dernek üyeleri ve müzik severlerin buluştuğu Türk Halk Müziği konserinde, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Hüseyin Avni Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Eczacı Ömer Bir, Disiplin Kurulu Üyesi Çetin Akgül, Atakum Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Şeref Aydın, Dernek üyeleri ve davetliler bir araya geldi.

Çarşambalılar Cumhuriyetin 100. Yılı İçin Bir Arada

Türk Halk Müziği konserinin açılış konuşmasında dernek üyeleri ve davetlilere hitap eden Başkan Özdemir, 2023 yılının Türk Milleti için öneminden bahsederek, Cumhuriyetimizin 100. Yılında gerçekleştirilecek etkinliklerin layıkıyla yapılmasını gerektiğini ifade ederek Derneğin ilk etkinliğinin tüm müzik severleri bir araya getirmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özdemir, “Çarşamba’da ve Samsun’da bir araya gelerek gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimize bir yenisini daha ekleyerek, manevi duygularımızın yükseldiği ve milletçe kenetlendiğimiz Cumhuriyetimizin 100. Yılında yönetimimiz, dernek üyelerimiz ve değerli misafirlerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin nezdinde dernek yönetimimize, üyelerimize, Atakum Belediyesi yetkililerimize, bizlere Türk halkının değerlerini hissettirerek müzik zevkine doyuran Türk Halk Müziği Koromuza ve tüm kıymetli misafirlerimize katılımları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Özdemir, Çarşambalılar Derneği tarafından 7 Şubat 2023 Salı günü Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde Türk Sanat Müziği konserinin gerçekleşeceğini belirterek, tüm katılımcıları düzenlenecek etkinliğe davet etti.

 

Konserde tüm şarkılara eşlik ederek eğlenen misafirler, Cumhuriyet’in 100. Yılında böyle bir etkinliği düzenleyerek müzik severleri bir araya getiren konser sonrası Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Hüseyin Avni Özdemir ve dernek yönetimine teşekkürlerini iletti.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ÇARŞAMBA’DA KÜLTÜR SANATLA DOLU BİR HAFTA

ÇARŞAMBA’DA KÜLTÜR SANATLA DOLU BİR HAFTA

01-12-2023 - KÜLTÜR - SANAT

“SONSUZLUK KERVANI” ÇARŞAMBA’DA

“SONSUZLUK KERVANI” ÇARŞAMBA’DA

23-11-2023 - KÜLTÜR - SANAT