ÇARŞAMBASPOR YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA START VERDİ

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çarşambaspor, Adapark Tesisleri’nde kurban kesimi ile birlikte 2023 – 2024 sezonunun çalışmalarına başladı

SPOR - 18-08-2023 20:54 1305 kez okundu.

ÇARŞAMBASPOR YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA START VERDİ

Kurban kesiminin ardından gerçekleşen ilk antrenman öncesi Çarşambaspor Başkanvekili Ersin Sandıkçı, oyunculara yeni sezonda sakatlık yaşamadan başarılı bir sezon geçirmesi temennisinde bulundu.

Çarşambaspor Teknik Direktörü Ünsal Yaşar nezaretinde ilk antrenmanını yaparken, yeni sezon değerlendirmesinde bulunan Teknik Direktör Yaşar, “Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Takımın oluşum tarafını tamamladık. Şimdi saha tarafındayız. Hazırlıklarımıza başladık. 3 etap şeklinde yapıyoruz. Birinci etabı bitirmek üzereyiz.

İkinci etapta tekrar buradan devam edeceğiz. Üçüncü etapta kamp şeklinde olacak. Bu sene iyi ve doğru bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Bunu sahada yaptığımız antrenmanlar ile görüyoruz. Takımın havası iyi. Çocuklar güzel çalışıyor. İnşallah Çarşambaspor’u layık olduğu 3. Lig’e bu sene taşıyacağız. Transfer çalışmalarımız da sürüyor. Belki 1-2 transfer daha gerçekleştirebiliriz.

Çünkü burası camia olarak da bunu hak ediyor. Tesisi, yönetimi, ilçesi ve nüfusuyla Bölgesel Amatör Lig’i (BAL) hak etmeyen bir kulüp ve bizim de görevimiz, bu takımı hak ettiği yere taşımak. Çarşambasporumuzu bu sene 3. Lig’e çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah mutlu sona ulaşacağız” şeklinde konuştu.

HABER:EMİN İNAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya ziyaret

TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya ziyaret

18-04-2024 - SPOR

ÇARŞAMBASPOR FARKLI KAZANDI

ÇARŞAMBASPOR FARKLI KAZANDI

08-04-2024 - SPOR