GAMZE VE EFE EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

Gamze İle Efe düzenlenen nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı attılar.

ÇARŞAMBA - 08-10-2023 20:53 3881 kez okundu.

GAMZE VE EFE EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

Çarşamba’nın tanınmış ailelerinden Özlem ve Ali Çilengerin biricik kızı Gamze Çilenger ile Çarşamba’nın tanınmış ailelerinden Mafiye ve Merhum Mahmut Zerey’in biricik oğlu Efe Zerey  düzenlenen nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı attılar.

Çarşamba Nazar Düğün Salonunda   gerçekleştirilen nişan merasimine çok sayıda misafir ve davetlilerin katılması nişan merasimine adeta renk kattı.Gamze ve Efe’nin mutlulukları gözlerden kaçmazken, genç çiftin nişan merasimi takılan nişan yüzükleri ile başladı.

Nişan merasimine katılan davetliler genç çifti tebrik ederken,tebrikleri tek tek kabul eden Gamze ve Efe  çifti tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür ettiler.Düzenlenen nişan töreninde genç çift ve davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendikten sonra yapılan ikramların ardından son buldu.

Nişan merasiminde davetlilere teşekkür eden aile büyükleri ’’Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz dileyerek misafir ve davetliler ile yakından ilgilendi.

Medya Çarşamba Haber Sitesi olarak evliliğe ilk adımı atan genç çift Gamze ve Efe çiftini tebrik eder,bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABER:EMİN İNAN

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
KASIRGA 77 RAHMETLİ ERCAN KARTAL İÇİN YARIŞACAK

KASIRGA 77 RAHMETLİ ERCAN KARTAL İÇİN YARIŞACAK

04-05-2024 - ÇARŞAMBA

HASAN ÇAKIR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

HASAN ÇAKIR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

25-04-2024 - ÇARŞAMBA