MİLLİ ARA İLAÇ GİBİ GELECEK

Trendyol Süper Lig'de 7 haftada sadece 1 puan toplayabilen Yılport Samsunspor, milli arayı en iyi şekilde değerlendirerek galibiyetle tanışmak istiyor.

SPOR - 09-10-2023 22:30 773 kez okundu.

MİLLİ ARA İLAÇ GİBİ GELECEK

Spor Toto 1. Lig Şampiyonu olarak Süper Lig'e "Merhaba" diyen Yılport Samsunspor, milli arada çalışmalarına devam edecek. Bu milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Yılport Samsunspor, en iyi şekilde hazırlanarak galibiyet ile tanışmak istiyor. Ligin ilk haftasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalan, ardından mağlubiyet serisini başlatan Samsun temsilcisi, milli arada tüm eksiklerini kapatmayı hedefliyor.

Bunun beraberinde 8 Kasım Çarşamba günü ertelenen İstanbulspor maçına kaldığı yerden devam edecek olan kırmızı beyazlılar bu maçta 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Daha önce Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında 3 Eylül Pazar günü gerçekleşen Yılport Samsunspor-İstanbulspor karşılaşması yoğun yağış nedeniyle 11. dakikada ilerleyen bir tarihte oynanmak üzere ertelenmişti.

Son sıraya mahkum oldu
Lige deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Sivasspor maçıyla başlayan Yılport Samsunspor, 2. haftada evinde Fenerbahçe'ye 2-0 yenilmesiyle birlikte mağlubiyet serisini başlattı. Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in başlamasından bu yana oynadığı 7 maçta da galibiyet mutluluğu yaşayamadı. Ligin 3. haftasında da deplasmanda Kayserispor'a ile 2-1 yenilen Karadeniz ekibinin ligin 4. haftasında oynadığı İstanbulspor maçı ise sağanak yağış engeline takılarak iptal edildi.

Bunun beraberinde 5. haftada deplasmanda Galatasaray'a 4-2 kaybeden Samsun temsilcisi, ligin 6. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Ligin 7. haftasında ise sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayan ve 2-1 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, 3 puan hasretini sonlandıramadı.

Samsun ekibi son olarak Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Yılport Samsunspor, ligde geride kalan haftalarda 1 beraberlik ve 6 mağlubiyetle sadece 1 puan topladı. Kırmızı-beyazlılar, lig maçlarında 5 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 14 gole engel olamadı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya ziyaret

TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya ziyaret

18-04-2024 - SPOR

ÇARŞAMBASPOR FARKLI KAZANDI

ÇARŞAMBASPOR FARKLI KAZANDI

08-04-2024 - SPOR