SAMSUNLU GAZETECİLERDEN TSYD YÖNETİMİNE FORMALI TEŞEKKÜR

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD Samsun Şubesi'nden, A Milli Futbol Takımımızın 2-0 kazandığı Galler maçı sonrası TSYD heyetine Samsunspor forması hediye edildi

SPOR - 20-06-2023 21:38 921 kez okundu.

SAMSUNLU GAZETECİLERDEN TSYD YÖNETİMİNE FORMALI TEŞEKKÜR


 

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Samsun Şube BAşkanı Avni Demir ve her 2 derneğin yönetim kurulu üyeleri, A Milli Futbol Takımı'nın Galler ile oynadığı ve 2-0 kazandığı maç için Samsun'a gelen TSYD yetkililerine Samsunspor forması hediye etti.

BİRGÜL PULLUKÇU'YU 'EMEK' TEŞEKKÜRÜ

TSYD Organizasyon Sorumlusu Birgül Pullukçu'ya emekleri ve organizasyona verdiği büyük destekten dolayı teşekkür eden 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, "Samsun mükemmel bir organizasyona imza attı. Biz de bunun anısı olarak TSYD heyetine günün anısına forma hediye ettik. Samsun, Milli maçla güzel bir sınavdan geçti. İnşallah ilerleyen dönemde de A Milli takımımızı Samsun'da ağırlarız. Bu mükemmel organizasyonda çok büyük emekleri olan değerli TSYD yöneticisi Birgül Pullukçu hanımefendiye de meslektaşlarım ve tüm Samsun halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

'SAMSUN'DA UNUTULMAZ ANLAR YAŞADIK'

TSYD Başkanı Oğuz Tongsir'e Samsunspor'un Atatürklü forması, kendisine kadına şiddeti önleme de farkındalık yaratmak amacıyla tasarlanan Samsunspor mor forması hediye edilen Birgül Pullukçu ise, "Başkanımız Oğuz Tongsir adına teslim aldığım Atatürklü forma ve bana hediye edilen mor formanın anlamı çok büyük. Bu jestten dolayı Samsunlu gazeteci dostlarıma, Cemiyetimizin ve TSYD şubemizin değerli yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Samsunlular'a da gösterdikleri misafirperverlik ve Milli Takım'a verdikleri muhteşem destek nedeniyle teşekkür ediyorum. Samsun'da olmak harikaydı. Unutulmaz anlarla geri dönüyoruz" diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya ziyaret

TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya ziyaret

18-04-2024 - SPOR

ÇARŞAMBASPOR FARKLI KAZANDI

ÇARŞAMBASPOR FARKLI KAZANDI

08-04-2024 - SPOR