Samsunspor yönetim kurulu belli oldu

Samsunspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Salonu’nda yapıldı.

SPOR - 17-06-2023 20:07 1416 kez okundu.

Samsunspor yönetim kurulu belli oldu

Kurula CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, İcra Kurulu Üyemiz Suat Çakır, eski dönem kulüp başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, delegeler ve çok sayıda taraftar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan heyetine başkan Av. Refik Moral, yardımcılığına Av. Süleyman Serkan Güler, yazmanlığa Av. Ali Serkan Bilgin ve Resul Akçay seçildi. Daha sonra faaliyet raporu, kesin hesap ve tahmini bütçe raporu, denetleme kurulu raporu, raporların ayrı ayrı müzakeresi ve ibrası, tüzük maddesinde değişiklik okunarak karara bağlandı.

Raporların okunmasının ardından tek aday olan Başkan Yüksel Yıldırım, delegelerin tamamının oyunu alarak Samsunspor Kulübü’nün yeniden başkanı seçildi. Raporların okunmasının ardından yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çekindi.

Başkan Yüksel Yıldırım’ın yönetim kurulu listesi şu şekilde: ‘Yüksel Yıldırım, Murat Alanyurt, Ali Asal, Hasan Kaya Aşçı, Fazlıhan Carus, Yaşar Çelik, Zahit Çetin, Alper Abdullah Engiz, Zafer Eroğan, Abdurrahman Güngör, Fatih Hasbal, Serkan Kaya ve Arzu Uslu.’

KAYNAK:DENGE GAZETESİ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya ziyaret

TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya ziyaret

18-04-2024 - SPOR

ÇARŞAMBASPOR FARKLI KAZANDI

ÇARŞAMBASPOR FARKLI KAZANDI

08-04-2024 - SPOR