TAKIMIMI MAÇTAN SONRA TEBRİK ETTİM

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Takımımı maçtan sonra tebrik ettim, bugün göstermiş oldukları oyun sebebiyle. Tek eksik olan şey goldü. " dedi.

SPOR - 23-10-2023 19:06 1555 kez okundu.

TAKIMIMI MAÇTAN SONRA TEBRİK ETTİM

Teknik Direktör Markus Gisdol, Rams Başakşehir FK maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Gisdol, "Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Takımımı maçtan sonra tebrik ettim, bugün göstermiş oldukları oyun sebebiyle. Tek eksik olan şey goldü. Önde bastık, iyi baskı kurduk. Kazandığımız bir sürü top var baskıdan sonra. Öne doğru oynamaya çalıştık. Maçtan önce soyunma odasında yapmış olduğum konuşmada oyuncularıma, ‘Bu bölgede yaşayan insanlar savaşmayı çok seviyor’ bizim de aynı karakteri sahada göstermemiz gerektiğini ve onları arkamıza almamız gerektiğini söyledim." dedi.

"Yapmamız gereken çok fazla iş var"
Gisdol, açıklamalarını şöyle tamamladı: "İnanılmaz bir şekilde bizi desteklediler. Eğer bu şekilde devam edecek olursak kesinlikle başarılı olacağımıza inanıyorum. Ligin sonunda bulunduğumuzu biliyorum. Ligin sonunda olan bir takımın yapması gereken öncelik birlik ve beraberliği sağlamak. Antrenmanlarda gördüğüm kadarıyla çok iyi oyuncularımız var. Ben sistemi değiştiren bir hoca değilim. Sadece biraz daha birbirleriyle oynayıp kaynaşmalarına ihtiyaçları var. Yapmamız gereken çok fazla iş var. Bugün çok azıcık da olsa bir şansa ihtiyacımız vardı. Ne yazık ki olmadı. Bir gol atmış olsaydık kesinlikle iki, üçü belki daha fazla gol bulabilirdik."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya ziyaret

TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya ziyaret

18-04-2024 - SPOR

ÇARŞAMBASPOR FARKLI KAZANDI

ÇARŞAMBASPOR FARKLI KAZANDI

08-04-2024 - SPOR