Yeni hoca Rizespor maçına yetişecek mi?

Trendyol Süper Lig'in ilk 7 haftasında 1 puan toplayarak sonuncu sırada yer alan Yılport Samsunspor'da yeni teknik direktörün Çaykur Rizespor maçına yetişmesi bekleniyor.

SPOR - 02-10-2023 18:08 1907 kez okundu.

Yeni hoca Rizespor maçına yetişecek mi?

Antalyaspor maçının ardından Hüseyin Eroğlu ile yollar ayıran Yılport Samsunspor, yeni hoca arayışlarına devam ediyor. Bu kapsamda Sergen Yalçın, Aykut Kocaman ve Rıza Çalımbay gibi isimlerle görüşen Samsun temsilcisi, herhangi bir olumlu sonuç alamamıştı. Buna rağmen görüşmelere aralıksız devam eden Yılport yeni teknik direktörün Çaykur Rizespor maçına yetişmesi bekleniyor. Trendyol Süper Lig'in ilk 7 haftasında 1 puan toplayarak sonuncu sırada yer alan Yılport Samsunspor, yeni hoca ile kötü gidişata da "Dur!" demek istiyor.

11 yıl aradan sonra Samsunspor'u Süper Lig'e çıkaran Hüseyin Eroğlu ile ortak alınan karar doğrultusunda yollar ayrılmıştı. Ayrıca ayrılık sonrası yeni hoca görüşmeleri ile ilgili konuşan Başkan Vekili Veysel Bilen, "Hüseyin hoca ile ilgili ayrılma kararı verene kadar asla kimseyle bir görüşme olmadı. Bu konudaki tasarruf ve yetki sayın Başkanımız Yüksel Yıldırım'ın uhdesindedir" şeklinde konuşmuştu. Bu doğrultuda yeni hocanın kim olacağı merak edilirken, Rizespor maçına kadar da yetişmesi bekleniyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya ziyaret

TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya ziyaret

18-04-2024 - SPOR

ÇARŞAMBASPOR FARKLI KAZANDI

ÇARŞAMBASPOR FARKLI KAZANDI

08-04-2024 - SPOR