YOLCULARA OTOBÜSLERDE KEMER KULLANIMI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından Çarşamba Özel Halk Otobüsleri’nde yolculuk yapan yolculara otobüslerde kemer kullanımı hakkında bilgilendirmede bulunularak çikolata ikramı yapıldı.

ÇARŞAMBA - 03-03-2024 13:09 488 kez okundu.

YOLCULARA OTOBÜSLERDE KEMER KULLANIMI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

 


Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan bilgilendirmelerde, otobüs kazalarında yaşanan acı can kayıplara dikkat çekilerek; yolcuların can güvenliği için büyük öneme sahip olan “Emniyet Kemeri” hakkında bilgi içeren broşürler ekipler tarafından çeşitli ikramlar eşliğinde otobüslerde yolculuk yapan vatandaşlara dağıtıldı.

Broşürlerin görselleri ise Samsun-Ordu Karayolu kenarında stand halinde açılarak yoldan geçen vatandaşların dikkati çekildi. İçeriklerde, emniyet kemerinin olası bir kazada can kaybını yüzde 45 azalttığı, ağır yaralanma riskinin ise yüzde 60 oranında azalttığı vurgusu yapıldı.

Neler Söylendi?

can

Ekiplerimizi tebrik ederim bu hassasiyetleri konusunda lakin, Çarşamba Özel Halk Otobüsleri tam bir rezalet! Emniyet kemerini geç adamlar ayakta yolcu alarak balık istifi gibi dolduruyorlar otobüsleri... sorumsuzluk hat safada bu konuda!... Trafik ekiplerimizi bu konuda daha istikrarlı olmalarını istiyorum her hangi bir kaza durumunda kimse bu durumu açıklayamaz 2 ay önce
DİĞER HABERLER
KASIRGA 77 RAHMETLİ ERCAN KARTAL İÇİN YARIŞACAK

KASIRGA 77 RAHMETLİ ERCAN KARTAL İÇİN YARIŞACAK

04-05-2024 - ÇARŞAMBA

HASAN ÇAKIR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

HASAN ÇAKIR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

25-04-2024 - ÇARŞAMBA