ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 10-09-2022 21:15

BAŞKAN ADAYI SONKAYA YENİ PROJELER ÜRETECEĞİZ

2 Ekim 2022 Tarihinde yapılacak olan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) seçimlerinde adaylığını açıklayan Başkan Adayı Ayhan Sonkaya,ekip arkadaşları ile birlikte ÇTSO organ seçimleri ile ilgili basın açıklaması yaptı.

BAŞKAN ADAYI SONKAYA YENİ PROJELER ÜRETECEĞİZ

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ayhan Sonkaya yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

Değerli ekip arkadaşlarım, odamızın değerli üyeleri başta olmak üzere kuruluşundan bugüne değerli başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve meclis üyelerine çok değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim. Üyelerimizin katkılarıyla bugünlere taşınan odamızın çıtasını daha da yükseklere çıkartmak adına her birimiz bir çok fedakarlığı yaparak kutlu bir yola çıkmış bulunmaktayız. Yapacağımız çalışmalarla yapılanların üstüne koyarak Çarşambamızı, odamızı ve değerli üyelerimizi her alanda gururlanacak bir noktaya taşımaktır. Başta öncelikli hedefimiz Organize Sanayi Bölgemizin(OSB) Çarşambamıza kazandırılması için ekip arkadaşlarımız ile birlikte mesai harcamaya devam edecek ve ilçemizi marka bir şehir haline getirmek için çalışmalar yapacağız.

Organize Sanayi Bölgemiz tamamlandığında sağlanacak istihdam ile Çarşambamıza ekonomik anlamda önemli bir katkı sağlamış olacağız. Ekibimizle birlikte aynı zamanda odamızın devam eden projelerini bitirmek ve yenileri ile çarşambamıza odamız nezdinde bir çok alanda önünü açacak çalışmalar ve projeler üretmektir. Bunu başarabilecek bir ekip oluşturduk. Bu vesile ile değerli ekip arkadaşlarım ile 2 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan Çarşamba TSO organ seçimlerine aday olduğumuzu beyan etmek isterim. Hepinize bu süreçte verdiğiniz ve vereceğiniz destekler için şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin