ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 13-09-2022 01:07

BÖLGEMİZE KATKI SAĞLAYACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

2 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde adaylığını açıklayan ve seçim çalışmalarına hız vermeden devam eden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ayhan Sonkaya Ayvacık İlçesinde üyeler ile bir araya geldi.

BÖLGEMİZE KATKI SAĞLAYACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ


Ayvacık İlçesinde düzenlenen bir programda ÇTSO üyelerine bir konuşma yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan  Adayı Ayhan Sonkaya ‘’ÇTSO odamızda mevcut başkanımız ile 9 yıl kadar bir süre bir yolda ilerledik. Daha sonra bugünde sizlerin karşınıza ekibimizle birlikte Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı olarak geldik.. Şu anda altyapı çalışmaları süren bir Organize Sanayi Bölgemiz var. Organize Sanayi Bölgemizin yaklaşık 520 bin metrekare inşaat alanı var. 100 bin metrekare bir alan dışında geri kalan alanların tahsisi yapıldı ve firmalarda inşaat çalışmalarına başladılar.

Ekibimizle birlikte seçildiğimiz takdirde mesaimizin büyük bölümünü oraya aktaracağız. Organize Sanayi Bölgesi Çarşamba, Ayvacık, Salıpazarı ve hatta Terme ilçemiz için büyük önem taşıyor. Organize Sanayi Bölgesi, bölgemize istihdam anlamında ve markalaşma anlamında bizler için büyük önem taşıyor. Organize Sanayi Bölgesi dışında odamızın yürüttüğü projelerimiz var. Hem bu projeleri tamamlayacağız hem de bölgemize ekonomik anlamda katkı sağlayacak projeleri ekibimizle birlikte üreteceğiz ve gerçekleştireceğiz. Biz bu yolda siz değerli üyelerimizin desteğini istiyoruz” dedi.

HABER:EMİN İNAN

 

AdminAdmin