Edinilen bilgilere göre, Kaza Samsun-Ordu Karayolu üzeri Çınarlık mevkiinde meydana geldi.Ordu istikametinden Samsun istikametine gitmekte olan R.S. yönetimindeki 55 AYF 431 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti.Kontrolden çıkan otomobil daha sonra Samsun istikametinden Çarşamba istikametine gitmekte olan D.Ö.(44) idaresindeki 06 CCC 279 plakalı SUV tipi araçla kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil takla attı.

ÇARPIŞMANIN ŞİDDETİYLE OTOMOBİL TAKLA ATTI
Feci kazada otomobil sürücüsü R.S. ile SUV tipi araçta bulunan sürücü D.Ö (44) M.Ö. ve Y.E.Ö yaralandı. Kazanın ardından yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralılara ilk müdahale, bölgeye ulaşan motosikletli ambulans ekipleri tarafından gerçekleştirildi.
4 YARALI SAMSUN ŞEHİR HASTANESİ’NE KALDIRILDI
Olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından 4 yaralı, ambulanslarla Samsun Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
HABER MERKEZİ

