Advert
Advert
Medya Çarşamba
Medya Çarşamba
ASAYİŞ

Çarşamba’da Sel Sularına Kapılan Kadın Ölü Bulundu

Çarşamba ilçesinde dün sağanak yağış sonrası derenin taşması ile sel sularına kapılan zihinsel engelli Türkan Yılmaz(45)’ın cansız bedenine bu sabah ulaşıldı.

Çarşamba’da Sel Sularına Kapılan Kadın Ölü Bulundu
Paylaş:

 


Edinilen bilgilere göre Çarşamba ilçesinde dün akşam sağanak yağış sonrası Abdal Deresi taşarken, Aşağı Musalla Mahallesi’nde odun toplamak için dışarı çıkan 45 yaşındaki zihinsel engelli Türkan Yılmaz sel sularına kapıldı. Dün akşam itibari ile Samsun İl Jandarma Komutanlığı, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı.

Sabah saat 08.00 sıralarında Samsun İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri, kadavra köpek timi ve Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri zihinsel engelli kadının evinden yaklaşık 6 kilometre uzaklıkta Gülören Mahallesi’nde kadının cansız bedenini buldu. Zihinsel engelli kadının cansız bedeni Çarşamba Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Bu haber Medya Çarşamba tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.