Advert
Advert
Medya Çarşamba
Medya Çarşamba
ASAYİŞ

Çarşamba’da Sele Kapıldığı Şüphesi Olan Kadın İçin Arama Çalışması Başlatıldı

Çarşamba ilçesinde bir kişinin suya kapıldığı şüphesiyle arama çalışması başlatıldı.

Çarşamba’da Sele Kapıldığı Şüphesi Olan Kadın İçin Arama Çalışması Başlatıldı
Paylaş:

 

Edinilen bilgilere ilçenin yüksek kesimlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Aşağımusalla Mahallesi’nden geçen Aptal Deresi’nin debisinin yükseldiği öğrenildi.

Olayla ilgili en son akşam saatlerinde dere kenarında görülen 25 yaşındaki Türkan Y’den bir daha haber alınamadı.Türkan Y.'nin sel sularına kapıldığı şüphesiyle ailesi hemen durumu jandarma ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Sualtı Grup Amirliği ekipleri,AFAD Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü ekipleri ve UMKE ekipleri geldi.

Ekipler dere içinde ve çevresinde arama çalışmaları  yaparak kaybolan Türkan Y.'nin bulunması için çalışma başlattı.

 

Bu haber Medya Çarşamba tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Burak Öztürk Çarşambaspor’da

Akışın sonuna geldiniz.